Page content

Ontwikkel een nieuw leven, “Je eigen leven”

Ontwikkel een nieuw leven, “Je eigen leven”

Hoe kijk je op dit moment aan tegen je eigen leven? Hoe kijk je naar de wereld? Wat heeft het leven je te bieden? Wat zou je werkelijk willen met je leven? Creëer een nieuw leven. Een leven wat je altijd al graag zou willen hebben.

Je kunt het leven ontwikkelen met datgene wat je graag zou willen.

Hoe leef jij? Hiermee bedoel ik leef je echt of ben je juist aan het overleven? Neem eens de tijd om echt naar je huidige leven te kijken. Stel jezelf dan de vraag: “is dit het leven zoals ik altijd al had gewenst dat het zou zijn?” Er zijn maar weinig mensen die deze vraag met ja kunnen beantwoorden . Er zijn ook mensen  die hun leven volledig leven en die echt gelukkig zijn. Wat doen zij wat jij niet doet?…

Verlos jezelf van je dagelijkse pijn of onvrede

De meeste mensen leven in het verleden met pijn en onvrede in het hart en angst voor de toekomst. Onze toekomst in deze materialistische wereld ziet er op dit moment niet echt hoopvol uit. Er is eerder een gevoel dat er een tweede financiële crisis zal komen dan dat er een oplossing komt van de eerste. Er is steeds meer onrust in de wereld, zeker als het gaat om vrede en natuurgeweld.

Voel jij ook de onzekerheid over de toekomst? Ken je het gevoel van “is dit nu alles”? “Is dit nou waar ik elke morgen voor opsta”? Nou ik kan je vertellen dat dit niet alles is wat er is en dat je hier niet elke morgen voor op staat. Er is veel meer dan dit en de oplossing is in jezelf te vinden. Je hebt de oplossing al in je bezit. Je hoeft jezelf alleen  maar te bevrijden van de pijn en leven gaan leven zoals het is bedoeld.

Laat  alle negatieve gedachten en emoties los.

Hoe kun je dit doen? Het is eigenlijk heel erg simpel. We zouden met onszelf aan de slag kunnen gaan door bijvoorbeeld te mediteren en vanuit de meditatie ons verleden te helen. We moeten alle negativiteit opsporen en oplossen en vervolgens zoveel mogelijk in het huidige moment NU gaan leven. Als we onze gedachten rustiger maken en we richten ons op onze eigen energie die in ons stroomt zullen we ons vrij voelen. De mist van angst , pijn en negatieviteit zal optrekken waardoor je met helderheid  naar de wereld gaat kijken en open staat om te ontvangen.

Leef in vrede

Mediteren of het gewoon het beoefenen van ontspanningsoefeningen brengt ons in een staat van vrede waarin we onszelf kunnen ontdekken en zullen ontmoeten in wie we werkelijk zijn. Ons leven zal zich openen en we voelen ons verbonden met het Universum. Je hebt alles wat je nodig hebt al in je. Je hoeft alleen de kraan maar aan te sluiten omVisualiseren uit het juiste vat te tappen.

Visualiseren

Wat zegt jouw gevoel je op dit moment over wat je graag zou doen met je leven? Zoek een plek waar je vrede en rust kunt vinden en waar je kunt onthaasten zodat je kunt voelen en ontdekken wat je werkelijk zou willen in je leven. Zodra je een beeld hebt gemaakt van wat jij graag zou willen  ga dan elke dag terug naar deze rustige en vredevolle plaats om dit beeld van wat je werkelijk wilt te visualiseren.

Is jouw tijd ook aangebroken?

Het is nu jouw tijd. Het is nu de tijd voor ons allemaal om uit te vinden wat we missen in ons leven. De mogelijkheid om deze wens te vervullen is altijd al aanwezig geweest maar meestal zijn we vastgelopen in verplichtingen en overtuigingen die gedurende het leven zijn aangeleerd. We zijn onderdeel geworden van drama en pijn op deze wereld.

Je krijgt elke dag subtiele signalen dat je op het verkeerde traject zit. Het is tijd om je open te stellen voor deze signalen. Het is tijd om de pijn en drama achter je te laten en je open te stellen voor een leven vol geluk en vrede. Het is een stuk makkelijker nu je weet waar je moet beginnen.

Leef je leven in volledige vreugde en blijheid. Hoe staat het met jouw leven op dit moment? Het is volledig jouw keuze. Je hebt alle middelen en mogelijkheden tot je beschikking. Je hoeft alleen nog maar de beslissing te nemen om het te doen. Het is niets anders dan een echte keuze te maken. Door te kiezen zet jij je leven in beweging.

Succes met veranderen van je eigen leven!

Peter Rigtering

BOEKEN TIP 1: Wil je méér energie hebben en je elke dag gelukkiger voelen? Wil je eindelijk je droom durven realiseren? In zeven dagen kun je worden wie je werkelijk wilt zijn! Klik op het onderstaande plaatje voor meer informatie.

 

 

 

 

BOEKEN TIP 2: Byron Katie leert je hoe je aan de hand van vier vragen rust, vrede en vrijheid kunt herwinnen. Klik op het onderstaande plaatje voor meer informatie.

Comment Section

2 reacties op “Ontwikkel een nieuw leven, “Je eigen leven”


Door Alexandra op 20 februari 2016

Gedachten veranderen, ik geloof er niet in, tijdelijk mis schiet, maar niet als per anette vera dering.. Het onderbewuste dient zich hoe dan ook aan, laat zich niet om de tuin leiden. Gedachten komen en gaan,


Door Alexandra op 20 februari 2016

Mijn tablet gaat ook zijn eigen gang….

Plaats een reactie


*