Page content

Over ons

Team van VeranderJe…

Wij zijn ervan overtuigd dat veel mensen en bedrijven zomaar wat doen. Ze hebben geen enkel idee waar ze nu echt voor staan en waar ze daadwerkelijk voor willen gaan. Er is geen plan en van de meeste voornemens of doelstellingen komt maar weinig terecht.

Dit leidt onder anderen tot keuzestress, weinig energie, doelloosheid, weinig motivatie en passief gedrag. Er is geen vertrouwen, focus en richting.

We willen vaak wel anders maar weten niet hoe!

Het team VeranderJe… wil en kan daar bij helpen.

Samen gaan we op zoek naar je echte identiteit als mens of bedrijf. We achterhalen wat je nu echt graag wilt. We stellen je in staat om een plan op te stellen en de juiste doelen te bepalen. Als laatste staan we je bij in de uitvoering van de acties die je moet nemen om succesvol te zijn.

Met praktische vaardigheden, tips, e-cursussen, e-coaching, e-books als ook persoonlijke ondersteuning zijn wij ervan overtuigd dat wij slagen in onze missie om jou te helpen.

Onze missie:

Creëren, hebben en geven van vertrouwen, focus en richting aan mens en bedrijf met als doel het maximale rendement uit mijn omgeving, mijn relaties en mijzelf te halen door met respect en oprechte betrokkenheid aandacht te geven.

Team VeranderJe…

 

Pascal Wunnink

Pascal Wunnink                   Verander Coach

Peter Rigtering

Peter Rigtering                   Meditatie Coach